photovoltaic-g889c919ad_1920.jpg

Traditionella solpaneler

Vi har valt att bygga vårt panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden. Våra solcellsmoduler arbetar alltid på det smartaste sättet där varje modul alltid presterar maximalt utan onödiga effektförluster.

 

Solenergi

Så länge det är ljust får du energi från solcellerna. När det blir mörkt slutar energiproduktionen.

 

Solpaneler har ingen möjlighet att spara den el du inte använder, men du kan komplettera dina paneler med batterier för att ha energi även när solen gått ner. Du kan också sälja din överskottsel.

 

Genom att mata in överskottselen på elnätet kan du sälja den till ett kraftbolag.

20200925_124901000_iOS.jpeg
 

Producerar el även när det är molnigt

Solpaneler behöver inte direkt solljus för att producera energi. Med ny teknik kan de även använda den indirekta solinstrålningen från marken och atmosfären.

Väljaren Mjölby.jpeg
solpaneler.jpg
 

Montering av traditionella solpaneler

Panelerna monteras ovanpå bärskenor av aluminium. Baserat på taktypen används godkända takfästen som inte påverkar tätskiktet. Solpaneler kan monteras i olika vinklar, riktningar och sektioner där de gör som mest nytta på ditt tak.

 

Det gör också att det finns möjligheter att bygga ut systemet i framtiden.

 
ATEX web 5_0_svv.jpg
andrew-coelho-aL7SA1ASVdQ-unsplash.jpeg

Alla våra paneler är grundligt testade och har en trygghetsgaranti

Alla våra paneler har testats av RISE (Sveriges forskningsinstitut) och klarar utmärkt våra nordiska förhållanden. 

Använd det gröna bidraget och få upp till 50% av din investering direkt

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration.

Få full kontroll på din förbrukning

Genom våra kostnadsfria appar så får full kontroll på din förbrukning och produktion och dessutom se hur mycket du sparar.

Trienergia-Ravenna-1.jpg

Utan att begränsas till utformningen av taket

TriColor modulerna har utvecklats för att frångå vad som är standard för att erbjuda den bästa lösningen för alla som vill installera ett solcellssystem utan att begränsas till utformningen av taket.

 

Bevara det unika i byggnadens arkitektur

Ett komplett system för att på bästa sätt utnyttja tillgänglig takyta vilket ger högre installerad effekt (och därmed högre energiproduktion), ökad avkastning på investeringen och självklart ett perfekt estetiskt resultat.

 

TRI310

TRI220

TRI110

Finns i 3 olika färger och utföranden

Produktionen av TriColor moduler baseras på en högautomatiserad process vilket möjliggör en photovoltaic-modul med högre prestanda.

 

Samtidigt minimeras risken för produktionsskador och möjliga mikrofrakturer som kan uppstå genom mekaniska spänningar från strängmaskinen.

 

Förlusten i watt mellan cell och modul är reducerad med en tiondel jämfört med standardproduktion: från 0.1% till 0.01%.

Finns i färgerna svart, rött och grönt.

 

Broschyrer för traditionella solpaneler

Vi optimerar alltid ditt tak efter de bästa förutsättningar och skräddarsyr upp eller ner efter ditt energibehov.