global_susainability.jpg

Traditionella solpaneler

Vi har valt att bygga vårt panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden. Våra solcellsmoduler arbetar alltid på det smartaste sättet där varje modul alltid presterar maximalt utan onödiga effektförluster.

20200925_124901000_iOS.jpg

Solenergi

Så länge det är ljust får du energi från solcellerna. När det blir mörkt slutar energiproduktionen.

 

Solpaneler har ingen möjlighet att spara den el du inte använder, men du kan komplettera dina paneler med batterier för att ha energi även när solen gått ner. Du kan också sälja din överskottsel.

 

Genom att mata in överskottselen på elnätet kan du sälja den till ett kraftbolag.

Producerar el även när det är molnigt

Solpaneler behöver inte direkt solljus för att producera energi. Med ny teknik kan de även använda den indirekta solinstrålningen från marken och atmosfären.

 

De producerar alltså energi även när det är molnigt!

benjamin-jopen-p2GuLUu79Rg-unsplash_edit
Väljaren Mjölby.jpg

Montering

Panelerna monteras ovanpå bärskenor av aluminium. Baserat på taktypen används godkända takfästen som inte påverkar tätskiktet.

 

Solpaneler kan monteras i olika viklar, riktningar och sektioner där de gör som mest nytta på ditt tak.

 

Det gör också att det finns möjligheter att bygga ut systemet i framtiden.

Solpaneler

Idag används solceller för bostadshus, villor, företag och offentliga byggnader. Vanligast är att man har solpaneler på taket som en kompletterande energikälla

panel_bg.png
happy_kid.jpg

Trygghet med effektgaranti

Hos PLW Energihus har vi 25 års effektgaranti på alla våra solpaneler. Du kan lugnt luta dig tillbaka och följa din produktion förbrukning och besparing direkt i vår app. 

Nyttja det gröna avdraget

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter sedan administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration. Maxbelopp per år att söka är totalt 50.000 kr per år/person.

Ha full kontroll på din energi

Genom våra kostnadsfria appar så får full kontroll på din förbrukning och produktion och dessutom se hur mycket du sparar.

plw_app.jpg
ed-leszczynskl-KXNTfIg6rVM-unsplash.jpg

Vår historia

PLW Energihus ingår i PLW gruppen och är del av fyra dotterbolag som drivs som egna bolag under nuvarande ägare Robert Lantz. Under slutet av 2020 och början av 2021 så bildades PLW Energihus AB.

Snabbkontakt

PLW Energihus

Våra produkter

Information

Kontakt

582 77 Linköping

Östergötlands län