global_susainability.jpg

Arkitektritade solcellstak

Vi på PLW Energihus och Roofitsolar har ett unikt solcellssystem som ger dig två produkter i en. Ett nytt plåttak och solceller som i princip är osynliga. Med denna produkt slipper du stora solpaneler ovanpå det existerande taket.

DJI_0401-1170x780.jpg

Prisad design i världsklass

Med ClicSeams™ solplåt får du ett unikt utseende eftersom du inte ser den. Med sin genomtänkta design och inkapslade solceller ser panelen ut som en vanlig plåtpanel. Detta gör att solplåt och vanlig plåt kan blandas och fortfarande ge ett enhetligt intryck.

Roofit.solar.png

Två produkter i en

När du installerar ClicSeam™ plåttak med integrerade solceller får du ett modernt plåttak och slipper installera utanpåliggande solpaneler.

Roofit.solar.png
92ACA382-E724-4B71-AF5B-9C3CAD7CBF47.jpe
ydruma-laanemaa-roofit-solar-metal-roof-

Teknik i framkant

Solplåt bygger på den senaste monokristallina tekniken. Denna teknik ger en ”livslängd” på hela 25 år samtidigt som de håller en verkningsgrad i toppklass. Solpanelers livslängd deffinieras som den tid det tar för panelernas effektivitet att minska till 80%, men givetvis fortsätter de producera energi även efter detta.

 

I jämförelse med traditionell tunnfilmsteknik på motsvarande yta genererar ClicSeam™ ca 2,5 gånger så mycket energi under sin livslängd.

Roofit.solar.png

Vi sköter verkligen allt

Du behöver bara ta steget mot en hållbar framtid för att energisäkra just din fastighet och bli en smart konsument av hållbar energi.

När du köper solceller hos PLW Energihus tar vi hand om allting åt dig — från revolutionerande design till installation.

Roofit.solar.png
muraste-roofit-solar-metal-roof-1170x780
seam2.png

ClicSeam™ Roofit Moduler

Vi optimerar alltid ditt tak efter de bästa föresättningar och skräddarsyr upp eller ner efter ditt energibehov.

De vanligast modulerna som finns är 

Roofit Modul 110 W · Broschyr (pdf)

Mått 554*1640 vikt 11,0 kg, Färg svart 

Roofit Modul 135 W · Broschyr (pdf)

Mått 554*1955 vikt 13,5 kg, Färg svart

Roofit Modul 160 W · Broschyr (pdf)

Mått 554*2270 vikt 16,0 kg, Färg svart 

Roofit.solar.png
Roofit.solar.png

Installation av ditt solcellstak

Vi kan självklart göra installationen åt dig, men vad man inte räknar med är att det är väldigt enkelt att lägga.

 

Monteringstiden för ClicSeam™ är ca hälften jämfört med ett traditionellt plåttak.  

Roofit.solar.png
seam.png
Skärmavbild 2021-06-09 kl. 18.00.39.png

Ha full kontroll på din energi

Solplåten bygger på den senaste monokristallina tekniken. Denna teknik ger en livslängd på hela 25 år samtidigt som de håller en verkningsgrad i toppklass. Solpanelen livslängd deffinieras som den tid det tar för panelernas effektivitet att minska till 80 % givetvis fortsätter de att producera energi även efter detta. 

Nyttja det gröna avdraget

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter sedan administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration. Maxbelopp per år att söka är totalt 50.000 kr per år/person.