Arkitektritade, egenutvecklade solcellstak

Vi på PLW Energihus har ett unikt solcellssystem som ger dig två produkter i en. Ett nytt plåttak och solceller som är i princip osynliga. Med denna produkt slipper du stora solpaneler ovanpå det existerande taket.

Vi sköter verkligen allt

Du behöver bara ta steget mot hållbar framtid för att energisäkra just din fastighet och bli en smart konsument av hållbar energi.

solcellstak.jpg

Ha full kontroll på din energi

Genom våra kostnadsfria appar så får full kontroll på din förbrukning och produktion och dessutom se hur mycket du sparar.

 

Traditionella solceller

Vi har valt att bygga vårt panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden. Våra solcellsmoduler arbetar alltid på det smartaste sättet där varje modul alltid presterar maximalt utan onödiga effektförluster.

 

Solpaneler behöver inte direkt solljus för att producera energi. Med ny teknik kan de även använda den indirekta solinstrålningen från marken och atmosfären.

 

De producerar alltså energi även när det är molnigt!

green_1.jpg

Det gröna avdraget

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter sedan administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration. Maxbelopp per år att söka är totalt 50.000 kr per år/person.