global_susainability.jpg

Laddboxar

Fler och fler bilar av typen laddhybrid samt rena elbilar säljs dagligen så att installera en laddbox för laddning är en stor nödvändighet. Dels för att ha en säker laddningsrutin för just din bil och att ladda smart när priserna är som lägst. 

Zappi

En unik laddbox som förutom laddning med energi från elnätet också har optimerings möjligheter att ladda ditt elfordon med enbart överskottsenergi från solceller eller ett batterilager. 

Halo

Är vår populäraste laddstation som genom smart mjukvara hjälper dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 37–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. 

Garo

Laddaren är förberedd för dynamisk lastbalansering och upp till 32 st laddboxar. Produkten är utvecklad för säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till flerfamiljsbostäder och arbetsplatser.​

Aura

Är en laddstation i toppklass som med två 22 kW-uttag är en perfekt lösning för hemmet eller platsen där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt

vlad-tchompalov-b1UPWwZHph8-unsplash.jpg

Laddboxar 

Allt går att köra på el. Bilar, bussar, cyklar och tåg. Vi arbetar ständigt med att skapa bättre förutsättningar för dig som vill köra elbil och erbjuder olika produkter gällande laddstationer och laddlösningar för dig som bor i villa, radhus och lägenhet.

Solceller och laddboxar fungerar utmärkt ihop

Våra laddboxar är dessutom justerbara och kan ställas in på maximal laddeffekt för att anpassa installationens tillgängliga ström.

solceller-mot-himmel-1960x940.jpg
ed-leszczynskl-KXNTfIg6rVM-unsplash.jpg

Vår historia

PLW Energihus ingår i PLW gruppen och är del av fyra dotterbolag som drivs som egna bolag under nuvarande ägare Robert Lantz. Under slutet av 2020 och början av 2021 så bildades PLW Energihus AB.

Snabbkontakt

PLW Energihus

Våra produkter

Information

Kontakt

582 77 Linköping

Östergötlands län