Solceller och laddboxar fungerar utmärkt ihop

Fler och fler bilar av typen laddhybrid samt rena elbilar säljs dagligen så att installera en laddbox för laddning är en stor nödvändighet. Dels för att ha en säker laddningsrutin för just din bil och att ladda smart när priserna är som lägst. 

 
laddbox_sp_1.png

Basic Home

Denna populära laddbox passar dig som helt enkelt bara vill ladda bilen utan att tänka på appar och smarta funktioner. Med dynamisk lastbalansering anpassar boxen laddningen efter vilken effekt som finns tillgänglig i huset så att inte säkringarna löser ut.

sp_advanced_home.png

Populär

Advance Home

Detta är en kompakt laddbox med många smarta funktioner där du enkelt kan övervaka, ställa laddtider samt ta ut statistik direkt från molntjänstens mobil-app. Med trådbunden lastbalansering får du optimal driftssäkerhet.

sp_single.png

Pro Single

Denna laddbox är mycket robust, erbjuder smarta funktioner och är kompatibla med flertalet moln tjänster för lastbalansering och debitering. Du kan välja den tjänsteleverantör som passar dina behov bäst och byta utan kostnad.

sp_duo.png

Pro Duo

Precis som Pro Single är detta en robust laddbox med många smarta funktioner som inte är låst till en specifik tjänsteleverantör. Med sina dubbla uttag och inbyggda övervakningssystem blir detta en kostnadseffektiv lösning när flera enheter ska installeras.

sp_advanced_home_greenlight.png

Populär

Advanced Home

Vår i särklass populäraste laddstation som genom smart mjukvara hjälper dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. 

precious-madubuike-_y3yK8kR11k-unsplash.jpeg

Street plug

Vår unika laddstation StreetPlug ger er möjlighet att integrera laddstationen med trottoaren eller gatan vilket ger en smart och diskret installation som erbjuder laddning upp till 22 kW. Detta gör StreetPlug till det självklara valet för dig som inte vill inkräkta på framkomligheten eller för dig som vill ha den mest diskreta laddstationen på marknaden. StreetPlug passar lika bra i stadsmiljö som hemma i garageuppfarten.

Allt går idag att köra på el

Bilar, bussar, cyklar och tåg. Vi arbetar ständigt med att skapa bättre förutsättningar för dig som vill köra elbil och erbjuder olika produkter gällande laddstationer och laddlösningar för dig som bor i villa, radhus och lägenhet.

Våra laddboxar är dessutom justerbara och kan ställas in på maximal laddeffekt för att anpassa installationens tillgängliga ström.

zappi_ny.png

Zappi

En unik laddbox som förutom laddning med energi från elnätet också har optimerings- möjligheter att ladda ditt elfordon med enbart överskottsenergi från solceller eller ett batterilager. 

Halo_glow_edit.png

Halo

Är vår populäraste laddstation som genom smart mjukvara hjälper dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. 

garo_ny.png

Garo

Laddaren är förberedd för dynamisk lastbalansering och upp till 32 st laddboxar. Produkten är utvecklad för säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till flerfamiljsbostäder och arbetsplatser.​

aura.png

Aura

Är en laddstation i toppklass som med två 22 kW-uttag är en perfekt lösning för hemmet eller platsen där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt