global_susainability.jpg

Laddboxar

Fler och fler bilar av typen laddhybrid samt rena elbilar säljs dagligen så att installera en laddbox för laddning är en stor nödvändighet. Dels för att ha en säker laddningsrutin för just din bil och att ladda smart när priserna är som lägst. 

ZAPPI%2520Laddbox_edited_edited.png

Zappi

En unik laddbox som förutom laddning med energi från elnätet också har optimerings- möjligheter att ladda ditt elfordon med enbart överskottsenergi från solceller eller ett batterilager. 

Halo_glow.png

Halo

Är vår populäraste laddstation som genom smart mjukvara hjälper dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. 

353579_1.jpg

Garo

Laddaren är förberedd för dynamisk lastbalansering och upp till 32 st laddboxar. Produkten är utvecklad för säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till flerfamiljsbostäder och arbetsplatser.​

textbild-aura-laddbox2.jpg

Aura

Är en laddstation i toppklass som med två 22 kW-uttag är en perfekt lösning för hemmet eller platsen där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt

vlad-tchompalov-b1UPWwZHph8-unsplash.jpg

Laddboxar 

Allt går att köra på el. Bilar, bussar, cyklar och tåg. Vi arbetar ständigt med att skapa bättre förutsättningar för dig som vill köra elbil och erbjuder olika produkter gällande laddstationer och laddlösningar för dig som bor i villa, radhus och lägenhet.

Solceller och laddboxar fungerar utmärkt ihop

Våra laddboxar är dessutom justerbara och kan ställas in på maximal laddeffekt för att anpassa installationens tillgängliga ström.

solceller-mot-himmel-1960x940.jpg