global_susainability.jpg

Teknik för trygghet i vardagen

PLW Energihus favoritarbetssätt är Entreprenader i samverkan där vi får vara med i tidigt skede med våra kunder och ge tips och råd om hur installationerna ska passa in i den fastighet kunden vill ha.

Projektör 

Vi ritar olika tekniska lösningar som löser olika hinder och svårigheter för att få rätt energilösning mot gällande kravbild. 

DSC_2918.jpg

Entreprenader i samverkan

Här kan vi vara kundens kalkyl- och inköpsavdelning samt projektera och ta fram lösningar tillsammans med kunden och övriga entreprenörer i projektet. Denna arbetsform har vi stor erfarenhet av och kommer gärna och besöker nya kunder för att berätta mer. Vi tror och vet av erfarenhet att dessa entreprenader skapar ett helt annat engagemang både hos kund och hos entreprenör som i och med detta gör att båda parter går nöjda ut ur projektet.

Projektledare 

Vår projektledare är vana att hanterar olika projekt. Både mindre och större omfattningar där vi alltid jobbar mot en fastställd tidsplan med regelbundna återkoppling av den fortskridande processen.  

Gemensamt ansvar

Samverkansprojekt går ut på att alla inblandade tillsammans löser en gemensam uppgift i förtroende och har ett tätt samarbete med en öppen dialog. Alla har och tar ett gemensamt ansvar för projektets bästa där man även sätter upp gemensamma mål och har en gemensam ekonomi där alla tar ansvar. 

Servicemontörer

Våra installationsteam har alltid rätt behörighet. För att uppfylla gällande regelverk och elsäkerhet.    

DSC_2846.jpg

Kunden i fokus

Vi tar oss an allt från den stora komplicerade entreprenaden till det lilla serviceuppdraget allt med kunden i fokus.

Skärmavbild 2021-06-03 kl. 20.51.34.png

Föredrag 

Vi har utbildningssamordnare som gärna håller olika föredrag om produktnyheter och vad som kommer i framtiden. Självklart finns vi där för att utbilda och ge support i olika situationer som du kan stå inför. 

Konsultuppdrag

Behöver du hjälp med olika svårigheter inför kommande upphandlingar elller behöver sakkunniga på olika tekniska svårigheter. Vi hjälper dig gärna.   

drawing.jpg
ed-leszczynskl-KXNTfIg6rVM-unsplash.jpg

Vår historia

PLW Energihus ingår i PLW gruppen och är del av fyra dotterbolag som drivs som egna bolag under nuvarande ägare Robert Lantz. Under slutet av 2020 och början av 2021 så bildades PLW Energihus AB.

Snabbkontakt

PLW Energihus

Våra produkter

Information

Kontakt

582 77 Linköping

Östergötlands län