top of page
dropshad.png

Frågor och svar

Garanti

Hos PLW Energihus har vi 25 års effektgaranti på alla våra

solpaneler. Du kan lugnt luta dig tillbaka och följa din produktion, förbrukning och besparing direkt i vår app.

 

Alla våra paneler har testats av RISE (Sveriges forskningsinstitut) och klarar utmärkt våra nordiska förhållanden. 

Kalkyl och offert

Innan du beställer får du alltid en kalkyl på gällande investering  där du enkelt ser hur just din investering kommer att utvecklas i framtiden.  

Det gröna avdraget

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter sedan administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration. Maxbelopp att söka är totalt 50.000 kr år/person.

Komplett översikt

Vi presenterar alltid en projektplan där du som kund kommer att kunna följa vårt arbete från start till leverans. 

Bygglov

Normalt krävs inte bygglov så länge solcellerna placeras direkt på taket och är i samma lutning, förutsatt att man inte ska göra förändringar i byggkonstruktionen. Självklart hjälper vi dig i denna process om det skulle behövas. 

Rådgivning

Våra projektledare finns alltid tillgängliga för att svara på just dina frågor, högt som lågt. Vi tar gärna ett möte och går igenom just dina behov och önskemål för att energisäkra din fastighet.

Finansiering

Om du vet vad du har råd med så är det lättare att hitta rätt investering för dig. Låt oss på PLW Energihus hjälpa dig att ta fram rätt finansieringsalternativ för just din situation.

Rätt information i rätt tid

Våra arbetsledare håller dig väl informerad under monterings- processen och du kan alltid ställa dina frågor på plats eller mot vår kundansvarig som kommer att säkra upp alla dina frågor. Våra montörer och elektriker har alltid rätt behörighet för att allt ska gå korrekt till.

Det gröna bidraget
bottom of page