PLW Energihus arbetar med transparens

Garanti

Hos PLW Energihus har vi 25 års effektgaranti på alla våra

solpaneler. Du kan lugnt luta dig tillbaka och följa din produktion förbrukning och besparing direkt i vår app.

 

Alla våra paneler har testats av RISE (Sveriges forskningsinstitut) och klarar utmärkt våra nordiska förhållanden. 

Kalkyl och offert

Innan du beställer så får du alltid en kalkyl på gällande investering. Där ni enkelt ser hur just din investering kommer att utvecklas i framtiden.  

Det gröna avdraget

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter sedan administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration. Maxbelopp att söka är totalt 50.000 kr år/person.

Komplett översikt

Vi presenterar alltid en projektplan där du som kund kommer att kunna följa vårt arbete från start till leverans. 

Bygglov

Normalt krävs inte bygglov så länge solcellerna placeras direkt på taket och är i samma lutning. Förutom när man ska göra förändringar i byggkonstruktionen. Självklart hjälper vi dig i denna process om det skulle behövas. 

Rådgivning

Våra projektledare finns alltid tillgängliga för att svara på just dina frågor, högt som lågt. Vi tar gärna ett möte och går genom just ditt behov för att energisäkra din fastighet.

Finansering

Om du vet vad du har råd med så är det lättare att hitta rätt investering för dig. Låt oss på PLW Energihus hjälpa dig att ta fram rätt finansieringsalternativ för just din situation.

Rätt information i rätt tid

Våra arbetsledare håller dig väl informerad under monterings- processen och du kan alltid ställa dina frågor på plats eller mot vår kundansvarig som kommer att säkra upp alla dina frågor. Våra montörer och elektriker har alltid rätt behörighet för allt ska gå som det ska.   

 
ed-leszczynskl-KXNTfIg6rVM-unsplash.jpg

Vår historia

PLW Energihus ingår i PLW gruppen och är del av fyra dotterbolag som drivs som egna bolag under nuvarande ägare Robert Lantz. Under slutet av 2020 och början av 2021 så bildades PLW Energihus AB.

Snabbkontakt

PLW Energihus

Våra produkter

Information

Kontakt

582 77 Linköping

Östergötlands län