top of page
dropshad.png
Energitaket

Energitaket

Vill du ha nästa generations solcellstak? Då är PLW’s världsunika energitak rätt för dig. Med en exklusiv design får du ett estetiskt högeffektivt premiumtak med integrerade solceller.

 

En perfekt lösning för dig som vill vara med och bidra till att skapa hållbar energi och en bättre framtid för kommande generationer men samtidigt inte vill kompromissa med husets utseende.

 

Boka ett personligt samtal med våra solcellsexperter så vi hittar vi den bästa lösningen för dig.

Teknik i framkant

Teknik i framkant

När du installerar energitaket med integrerade ClicSeam solplåtar får du ett designat modernt tak med integrerade solceller och slipper då installera utanpåliggande solpaneler.

 

ClicSeam bygger på den senaste monokristallina tekniken. Denna teknik ger en livslängd på hela 25 år och levererar samtidigt en verkningsgrad i toppklass.

 

I jämförelse med traditionell tunnfilmsteknik på motsvarande yta levererar ClicSeam upp till 2,5 gånger så mycket energi under sin livslängd.

energitaket_bg_cta.png
martin-berggren.jpg
andrew-coelho-aL7SA1ASVdQ-unsplash.jpeg

Därför ska du investera i solceller för framtiden

Vi står inför stora omställningar där vi växlar över till en elektrifiering av hela samhället, både privat, kommersiellt och industriellt.

Använd det gröna bidraget och få upp till 50% av din investering direkt

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration.

solcellstak.jpeg
bottom of page