IMG_0810_2.jpg

Arkitektritade solcellstak

Vi på PLW Energihus och Roofit.solar har ett unikt solcellssystem som ger dig två produkter i en. Ett nytt plåttak och solceller som i princip är osynliga. Med denna produkt slipper du stora solpaneler ovanpå det existerande taket.

 

Prisad design i världsklass

Med Roofit.solar ClicSeam solplåt får du ett unikt utseende eftersom du inte ser den. Med sin genomtänkta design och inkapslade solceller ser panelen ut som en vanlig plåtpanel. Detta gör att solplåt och vanlig plåt kan blandas och fortfarande ge ett enhetligt intryck.

IMG_0806_2.jpg
IMG_0810_2.jpg
 

Två produkter i en

När du installerar energitaket med integrerade Roofit.solar ClicSeam solplåtar får du ett modernt plåttak och slipper installera utanpåliggande solpaneler.

1.jpg
 

Teknik i framkant

Roofit.solar ClicSeam solplåt bygger på den senaste monokristallina tekniken. Denna teknik ger en livslängd på hela 25 år samtidigt som de håller en verkningsgrad i toppklass. 

 

Solpanelers livslängd definieras som den tid det tar för panelernas effektivitet att minska till 80%, men givetvis fortsätter de producera energi även efter detta.

 

I jämförelse med traditionell tunnfilmsteknik på motsvarande yta genererar Roofit.solar ClicSeam upp till ca 2,5 gånger så mycket energi under sin livslängd.

 

Därför jobbar vi med monokristallin teknik, inte tunnfilm

Genom att arbeta med monokristallin teknik får vi en produkt som motsvarar traditionella solpaneler både i effekt och livslängd, något som tunnfilmstekniken inte klarar av.

energitaket_closeup.jpg
 

Installerad effekt vid 100 m2 takyta

15 kW

8.5 kW

Tunnfilmsteknik

Monokristallin teknik

80% effektivitet

6.8 kW

10 år

6.8 kW

25 år

12.0 kW

25 år

 

Från revolutionerande design till installation

När du köper solceller hos PLW Energihus tar vi hand om allting åt dig. Du behöver bara ta steget mot en hållbar framtid för att energisäkra just din fastighet och bli en smart konsument av hållbar energi.​

5.jpg

Nedladdningsbara broschyrer

Vi optimerar alltid ditt tak efter de bästa förutsättningar och skräddarsyr upp eller ner efter ditt energibehov. De vanligaste modulerna som finns är i listan nedan.

Roofit.solar ClicSeam 110 W.pdf

Mått 554x1640, vikt 11.0 kg, färg svart 

Roofit.solar ClicSeam 135 W.pdf

Mått 554x1955, vikt 13.5 kg, färg svart 

Roofit.solar ClicSeam 160 W.pdf

Mått 554x2270, vikt 16 kg, färg svart 

Säkerhet och installation.pdf

Roofit.solar ClicSeam

PLW Energihus har ett nära samarbete med Roofit.solar i utvecklingen av framtidens energilösningar. Roofit.solar har utvecklat det revolutionerande lamineringstekniken som ligger till grund för våra solplåtar och PLW Energihus har utvecklat det innovativa ClicSeam systemet. Tillsammans arbetar vi för att ständigt ligga i solcellsutvecklingens framkant.

martin-berggren.jpg
andrew-coelho-aL7SA1ASVdQ-unsplash.jpeg

Därför ska du investera i solceller för framtiden

Vi står inför stora omställningar där vi växlar över till en elektrifiering av hela samhället, både privat, kommersiellt och industriellt.

Använd det gröna bidraget och få upp till 50% av din investering direkt

Med det gröna avdraget får du upp till 50% i bidrag på din investering direkt på fakturan. Vi sköter administrationen mot Skatteverket och du ser avdraget i din nästa deklaration.

solcellstak.jpeg